Бившият пилот от ЦРУ Джон Лиър (03.12.1942 г. – 29.03.2022

...
Бившият пилот от ЦРУ Джон Лиър (03.12.1942 г. – 29.03.2022
Коментари Харесай

През 2022 г. внезапно почина Джон Лиър. Естествена ли е смъртта му?

Бившият водач от Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Лиър (03.12.1942 година – 29.03.2022 г.) прекарва част от живота си във Военновъздушните сили на Съединени американски щати, а по-късно работи за Централното разследващо ръководство.

 36175406 - През 2022 година ненадейно умря Джон Лиър. Естествена ли е гибелта му?
По време на войната във Виетнам през 1970 година той ръководи товарни самолети по задачи на Централно разузнавателно управление на САЩ, а по-късно лети до други горещи точки.Неговите контакти в аерокосмическия свят са обширни и в един миг Лиър стартира съществено да се интересува от секретни самолети и Проекти.През 80-те години на предишния век той посещава секретни Военни бази в пустинята Невада, в това число тази, която по-късно става известна като Зона 51, и която тогава е незнайна за обществеността. След това той “пробива ”, стартира да дава изявленията за НЛО, връзките сред извънземни и американската войска, и т. н. Лиър прави това, тъй като, както споделя той „ изпитва мощна потребност всички да знаят информацията, която научава “.Всичко стартира, когато през юли 1987 година Джон Лиър приказва за случая с голям НЛО, който следва товарен аероплан над Анкъридж, Аляска, и случая от 1975 година, когато НЛО надвисва над стратегически въздушни командни бази.
Разследващият публицист Джордж Кнап приказва с Лиър във видео изявление в края на лятото на 1987 година за On The Record, излъчено по KLAS TV в Лас Вегас, Невада.Това изявление се трансформира в паметно за уфолозите най-малко през идващите двадесет години. По-долу Ви представяме част от него:Кнап: Преди Вие казахте, че доста от техните планове са враждебни и споменавате, че има доста наблюдения на НЛО към Военни бази. Защо не ги виждаме тук в Лас Вегас, тук имаме доста Военни бази?Лиър: Е, в действителност има доста отчети за НЛО към Лас Вегас, не съответно над бази на Военновъздушните сили. Има тестова площадка и База на Военновъздушните сили Нелис, само че несъмнено, не знаем какво се случва там. Не се оповестява за доста наблюдения. Основните наблюдения на Военновъздушни сили са през 1975 г.В същото време НЛО се спускат във всяка стратегическа въздушна командна база, охраняваща периметъра на северните Съединени щати. Те кръжат над мястото за предпазване на нуклеарни оръжия и остават там безнаказано до два – три часа в продължение на три дни.Четете още: Едни от най-секретните места на Земята, неразрешени за общественосттаКнап: Твърдите, че множеството са враждебни …?

 1 - През 2022 година ненадейно умря Джон Лиър. Естествена ли е гибелта му?
Лиър: Проблемът не е единствено, че сме посещавани от пет до 10 разнообразни извънземни цивилизации. Очевидно, и това е ясно от проучванията, които направих, най-малко 90 % от тях са враждебни. И като споделям “враждебни ” би трябвало да се знае, че те имат напълно друга версия за морала от нашата.Не се пробвам да продам книга и по-късно да ги популяризирам с лекции. Това се основава на интензивно изследване през последната година. Разбрах, че нашето държавно управление е разкрило 10 – 15 същински „ летящи чинии “, три от които са в идеално положение. Дори се пробват да летят с една от тях.Те имат 30 – 50 извънземни тела в криогенни складове. Ние даже знаем името на лицето, чиято работа е да демонстрира тези тела на държавните глави и хората, които имат право да ги видят. Те съставляват най-малко пет разнообразни цивилизации.Има три неща, които се пробват да създадат с отвличанията. Първо, да ни шпионират. Всичко стартира при започване на 1940 година Поставят дребна единица, доста дребен обект вид чип, в задния мозък и го оставят там към 18 години. Прибират хора, слагат им импланти, а след към 18 години ги изваждат.Второ, те вършат постхипнотично подстрекателство на отвлечените хората, а те евентуално са повече от 100 000, че през идващите години ще се случи огромно събитие и на тях ще им бъде обещано място, където да отидат … и да създадат нещо несъмнено, само че даже и с най-хубавите ни хипнотични техники не можем да разберем какво е то … ”

 Гигантски НЛО, преследващ аероплан над Анкъридж, Аляска, показан в изявление от 1987 година
Гигантски НЛО, преследващ аероплан над Анкъридж, Аляска, показан в изявление от 1987 г.През 1987 година Лиър разгласява изказване за пресата, в което твърди, че държавното управление на Съединени американски щати има стеснен контакт с извънземни и скрито „ промотира “ филми като „ ETs: Extraterrestrials “ и „ Близки срещи от третия тип “, с цел да повлияе на обществеността и да я накара да види извънземните като “космически братя “.През 1988 година Лиър написва книгата „ Прикриването на НЛО “, в която споделя историята на тайния държавен Проект Маджестик-12, касаещ сключването на „ взаимноизгодно “ съглашение на хората със Сивите извънземни, само че Сивите ги излъгват.В книгата си той създава и следните въпроси, свързани с НЛО и извънземните: мистериозната гибел на първия министър на защитата и секретар на флота на Съединени американски щати Джеймс Форестал, случаят в Розуел, злополуката на НЛО по време на империята на ацтеките, отвличанията от извънземни, техните опити с импланти и основаване на хибридни деца, осакатяване на животни и хора, базата Дълси и други подземни секретни бази.През идващите години Лиър споделя доста шокиращи неща. Това му дава огромна известност в обществото, даже се пробва да се кандидатира за Сената на щата Невада.Ясно е, че с информацията си Лиър „ мощно пречи на управляващите “, както самият той неведнъж декларира. И когато умира ненадейно през март 2022 година, това провокира доста диалози измежду военните водачи и тайните теоретици – естествена ли е гибелта му …?Какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР