Бившият пиар на районната община в Младост и близък до

...
Бившият пиар на районната община в Младост и близък до
Коментари Харесай

Повдигат обвинение на Петър Кърджилов

Бившият пиар на районната община в „ Младост ” и непосредствен до осъд ената за рушвет Десислава Иванчева - Петър Кърджилов - най-вероятно ще бъде упрекнат в безчинство .

Той към този момент е получил призовка и би трябвало да отиде в столичната полиция във вторник. „ Ще се явя с юриста си Александър Кашъмов ”, написа Кърджилов във фейсбук.

Срещу Кърджилов е почнало дело поради виковете му по адрес на прокуратурата в коридора на спецсъд а в деня, когато Иванчева бе осъд ена на 20 години затвор, а заместничката й Биляна Петрова – на 15 години. Съд ът ги призна за отговорни, че са поискали рушвет от строителния бизнесмен Александър Ваклин.

„ Гадна мръсна мафия ! Изчезвайте от тоя съд , не сте почтени за този съд ! ”, извика Кърджилов след изчитането на присъд ата. Веднага по-късно той бе изведен от съд ебната защита и затворен в помещение покрай входа.

" Не зная дали са призовани и другите поддръжници на Десислава и Биляна, които също викаха в съд а против бандата на Цацата и Гешев ", написа Кърджилов.

Според неофициална информация следствието против него е за така наречен едро безчинство , за което в Наказателния кодекс се плануват до 5 години затвор. Разследващите ще се опитат да потвърдят, че дейностите му са били осъществени с „ извънреден цинизъм или смелост ”. Освен това се търси метод някогашният пиар на „ Младост ” да бъде упрекнат и че се е съпротивлявал на съд ебна защита, което в допълнение може да утежни ситуацията му. Като очевидци по това дело са разпитвани публицисти, отразявали присъд ата на Иванчева в същия ден.

Източник: dunavmost
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР