Бившият пиар на район Младост Петър Кърджилов обяви гладна стачка.Той

...
Бившият пиар на район Младост Петър Кърджилов обяви гладна стачка.Той
Коментари Харесай

Петър Кърджилов обяви гладна стачка в защита на Иванчева

Бившият пиар на регион ”Младост ” Петър Кърджилов разгласи гладна стачка.
Той упорства отстранената кметица на столичния регион „ Младост” Десислава Иванчева да бъде освободена под домакински арест, разгласи той в персоналния си профил във Facebook.

Протестът му е против „ политическата принуда, която се прави повече от 7 месеца”.

Ето целия текст на Петър Кърджилов във Facebook:

Днес дружно с Диана Йорданова от Младост започнахме гладна стачка против политическата принуда, която повече от седем месеца - от 17 април 2018, се прави под диктата на ръководещите от ГЕРБ и основния прокурор против кмета и зам. кмета на регион Младост Десислава Иванчева и Биляна Петрова.

Аргументът, с който Апелативният спецсъд ги остави в ареста - че Иванчева и Петрова имали държание " демонстриращо слагане над закона и безотговорност " приказва, че във всички държавни управляващи, в това число в правосъдната към този момент господства тирания и болшевизъм!

Ще продължим гладната стачка до момента в който съдът промени мярката " задържане под стража " на двете, в " домакински арест ", както беше определил преди две седмици.

Елате през днешния ден в 18:00 часа пред Съдебната палата на митинг против нарушителите, които набедиха Иванчева и Петрова и поръчаните прокурори, който не престават да унищожават здравето и живота им като им отхвърлят даже медицински прегледи!

Свобода за набедените!
Съд за набедителите!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР