Бившият пиар на подсъдимия кмет на Младост Десислава Иванчева -

...
Бившият пиар на подсъдимия кмет на Младост Десислава Иванчева -
Коментари Харесай

Кърджилов спира гладната стачка, отива в Брюксел да сезира за Иванчева

Бившият пиар на подсъдимия кмет на Младост Десислава Иванчева - Петър Кърджилов, приключи гладната стачка, която разгласи на 2 ноември,  до момента в който съдът не освободи Иванчева под домакински арест. 
 Бившият пиар на Иванчева стартира гладна стачка, до момента в който не я пуснат под домакински арест  Десислава Иванчева остава в ареста
Решението да стартира гладна стачка Кърджилов разгласи на страницата си във Facebook, като уточни, че гладната стачка е " против политическата принуда, която повече от седем месеца - от 17 април 2018, се прави под диктата на ръководещите от ГЕРБ и основния прокурор против кмета и зам. кмета на регион Младост Десислава Иванчева и Биляна Петрова ". Заедно с него гладна стачка разгласи и Диана Йорданова. 

Пак във фейсбук Кърджилов осведоми, че двамата приключват гладната стачка по безапелационна молба на Десисалва Иванчева и Биляна Петрова. 

В неделя ще пътувам за Брюксел, където ще проведа срещи с европейски депутати и персонално ще заведа сигнали за политическата принуда в България против Иванчева и Петрова в виновните европейски институции, осведоми Кърджилов. 

Следващото съвещание по делото ще бъде на 16 ноември. Елате на митинга за смяна на мярката на двете набедени дами в " домакински арест ", който ще проведем на 15 ноември, четвъртък от 18:00 часа пред Съдебната палата, написа още Кърджилов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР