Бившият пиар на някогашната кметица на столичния район Младост Десислава

...
Бившият пиар на някогашната кметица на столичния район Младост Десислава
Коментари Харесай

Бившият пиар на Иванчева отива на съд за хулиганство

Бившият пиар на тогавашната кметица на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева – Петър Кърджилов отива на съд за безчинство. Това излиза наяве от известие на прокуратурата. Обвинителният акт против него е импортиран в четвъртък.

Кърджилов е обвиняем поради случай по време на блокадата на Орлов мост при антиправителствените митинги през лятото. Тогава, която се караше с протестиращите. В отговор тя го удари с бастуна си. Малко по-късно той бе задържан.

Впоследствие Лиляна Тасева описа, че се е стигнало до разправията, тъй като дълго време чакала тролей, с цел да отиде да си вземе новата шофьорска брошура. Жената отхвърли да е подбудител, само че изясни, че е симпатизант на ГЕРБ.

Случката бе снимана, защото Тасева говореше пред телевизионна камера, когато Кърджилов се приближи. Според проверяващите той я е залял с чаша с течност и е почнал да крещи: " Марш оттука! ".

Това е втори опит на прокуратурата с дело за безчинство против Кърджилов. в спецсъда, откакто Иванчева бе наказана на 20 затвор за пожелан рушвет от строителния бизнесмен Александър Ваклин. Това дело приключи с санкция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР