Бившият партньор на поп дивата Гери-Никол – ММА звездата Дани

...
Бившият партньор на поп дивата Гери-Никол – ММА звездата Дани
Коментари Харесай

Бившият на Гери-Никол я смени с гореща азиатка

Бившият сътрудник на поп дивата Гери-Никол – ММА звездата Дани Илиев май към този момент дефинитивно я е не запомнил, тъй като в обятията му към този момент е знойна азиатка, с която той към този момент се хвали и в обществените мрежи.

Наскоро мускулестият мачо, който се приготвя от месец за последващи спортни срещи в другоземен Тайланд, сподели образно какво тъкмо прави с красивата си другарка, най-малко когато са пред обектива. Какво се случва зад него, оставяме на вас да предположите. А до тогава сме сигурни, че той ще даде едно рамо с още горещи снимки.

 undefined

На фрагментите двамата се целуват, прегръщат, държат за ръце и се смеят, и по всичко наподобява, че най-малко към този момент са доста щастливи един с различен. Близки до спортиста пък издават, че той се усеща тъкмо толкоз благополучен с новата си обич, колкото и наподобява, и връзката му в този момент, за разлика от предходната, наподобява все по-сериозна.

" Вече си проличава, че е влюбен в действителност. Преди бяха единствено някакви пози и сеир ", гласи един от многото мнения в обществените мрежи. А в различен се споделя: " Най-накрая се хвана с обикновено момиче, чийто гъз не обикаля мрежите непрекъснато ".

Дани Илиев неведнъж е ставал обект на внимание поради предходната си връзка с провокативната млада певица Гери-Никол, която, в случай че се има вяра на негови познати и другари, е била повече пиар, в сравнение с същинска обич, нищо че до момента в който бяха дружно двамата на няколко пъти намекваха, надали не, и за нещо по-сериозно.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР