Бившият офицер от разузнаването на морската пехота на САЩ Скот

...
Бившият офицер от разузнаването на морската пехота на САЩ Скот
Коментари Харесай

Западът ще се отърве от Зеленски в случай на атака срещу ЗАЕЦ

Бившият офицер от разузнаването на морската пехота на Съединени американски щати Скот Ритър сподели, че западните съдружници са предизвестили украинския президент Володимир Зеленски да не се пробва да взриви атомната електроцентрала в Запорожие,

„ Зеленски получи предизвестие на Запад. Казаха да спре. Ако ръководителят на режима в Киев нападна атомната електроцентрала и това би довело до съществени последствия, тогава те ще се отърват от него “, сподели военният в изявление за канала Judging Freedom.



Според Ритер Зеленски е можел да се опита да взриви АЕЦ, с цел да притегли други страни, които съгласно украинския водач биха могли да му оказват помощ да си върне контрола върху централата.

В същото време, както означи някогашният шпионин, Кремъл чудесно схваща желанието на киевския режим и авансово е построил плътна отбранителна линия към АЕЦ, тъй че украинската войска няма да може независимо да извърши интервенция за завладяване на станцията.

Припомняме, че по-рано формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова предизвести, че сега киевският режим е ангажиран с осъществяването на проект „ за личното си избавление “ посредством редовно заличаване на Запорожката атомна електроцентрала.

В същото време Киев неведнъж е заявявал за хипотетичните проекти на Русия да взриви Запорожката АЕЦ, а Владимир Зеленски твърди, че на покривите на няколко нуклеарни реактора има предмети, сходни на експлозиви, което по-късно беше опровергано от изображения от американската сателитна компания Планетни лаборатории.

Междувременно на 8 юли представителят на Главното разследващо ръководство на Украйна Андрей Юсов сподели, че Москва е изпратила съветската армия в Запорожката АЕЦ, откакто в мрежата се появи информация, че територията на централата е минирана. 

Според него по този метод съветската страна е реагирала на картата за миниране на АЕЦ, макар че в това време МААЕ споделя, че не вижда никакви опити за миниране на централата от страна на окупаторите.

„ Това е прочут поздрав на всички „ гълъби на мира “, които споделят в чужбина, че не виждат – може би имат проблеми със зрението – никакви проблеми в дейностите на окупаторите. От друга страна, това е сигнал към окупаторите, че украинците виждат всичко “, означи Юсов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР