Бившият обединен шампион в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18

...
Бившият обединен шампион в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Завръщам се след почти 1000 дни отпуска

Бившият единен първенец в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18 КО) за следващ път излезе с забавни мнения по отношение на своите сътрудници в дивизията. Този път " Краля на ромите " сложи под подозрение мъжеството на съперниците си, заявявайки че те се опасяват да се бият между тях.

" Всички те се опасяват да се бият един с различен. Ако някой от нас желае да бъде популярен първенец, дано нокаутира останалите. Спомнете си дните на Мохамед Али, който се би с Фрейзър, с Формън, с всички. В момента съм на 29 години и се усещам по-добре от всеки път. Рим не е бил издигнат за един ден, завръщам се след съвсем 1000 дни отпуска ", съобщи Фюри, който направи открита подготовка в Манчестър преди дуела си в събота против Сафер Сафери.

Tyson Fury: I'm Right on Course Where I Thought I'd Be https://t.co/vl81Ab0Gam pic.twitter.com/oJvW3dWwOn
— BoxingScene.com (@boxingscene) June 6, 2018
29-годишният Фюри, който през последните години се бори с меланхолия, която го докара до използването на алкохол и опиати, сега се приготвя за своето завръщане. Този уикенд (9-ти юни) той ще се изправи против албанеца Сафер Сафери в Манчестър.

Photos: Tyson Fury Putting in Work For Anticipated Ring Return https://t.co/0IwNuxMlyg pic.twitter.com/P0App1csEL
— BoxingScene.com (@boxingscene) June 5, 2018
" През миналите съвсем 1000 дни се събуждах с желанието към този момент да не се разсънвам. Но аз съм живо доказателство, че всеки може да се върне от ръба на пропастта. Има доста хора, които страдат от душевен проблеми, които мислят, че всичките им дни са сиво, само че животът може още веднъж да бъде прекрасен и ще можете отново да се наслаждавате на дребните неща ", приключи британецът.

Proud sponsors of @Tyson_Fury's return. THE MACK IS BACK https://t.co/pyq3kd1GxI or call 01204 848481 after 9am weekdays. pic.twitter.com/5nKVsxVvQa
— Impact Insurance (@ImpactInsurance) June 5, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР