Бившият номер две в световния тенис Александър Зверев отново е

...
Бившият номер две в световния тенис Александър Зверев отново е
Коментари Харесай

Отново обвиниха Зверев в домашно насилие

Бившият номер две в международния тенис Александър Зверев още веднъж е упрекнат в причиняване на телесна щета - този път на някогашната си другарка и майка на щерка му Бренда Патеа. Представители на Патеа потвърдиха информацията, само че отхвърлиха коментар.

Държавното обвиняване в Германия е подало молба за формиране на наказателно дело против Зверев, а прокуратурата прави инспекция. В момента е издадена заповед за санкция, след чието заплащане фигурантът на бъдещото дело може да бъде освободен от наличие в съда.

Bild оповестява, че размерът на санкцията, изчислен въз основа на тежестта на закононарушението и равнището на приходите на обвинения, за Зверев е 480 000 евро. В рамките на две седмици тенисистът може да оспори заповедта.

През 2020 година Зверев към този момент беше упрекнат в домашно принуждение от друга своя някогашна другарка - Олга Шарипова. За разлика от Патеа, тя не се обърна към органите на реда, тъй че единственото следствие на нейните изказвания беше стартирано от мъжката тенис асоциация (ATP) година след появяването им. След 15 месеца то беше прекъснато " заради липса на надеждни доказателства и показания на очевидци ".
 Уанда Нара отхвърли да знае дали има левкемия, децата ѝ научили от медиите
Уанда Нара отхвърли да знае дали има левкемия, децата ѝ научили от медиите

Ето какво сподели
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР