Бившият номер 3 в световната ранглиста Доминик Тийм (Австрия) отпадна

...
Бившият номер 3 в световната ранглиста Доминик Тийм (Австрия) отпадна
Коментари Харесай

Доминик Тийм с изненадваща загуба в Ещорил

Бившият номер 3 в международната класация Доминик Тийм (Австрия) отпадна на четвъртфиналите на шампионата по тенис АТП 250 на червени кортове в Ещорил (Португалия) с награден фонд от 562 815 евро.

Тийм, който доближи до тази фаза на шампионат от АТП за пръв път тази година, загуби от Куентин Алис (Франция) с 1:6, 4:6. За французина това е първи полуфинал в кариерата.

" Играя в действителност добре сега. За мен да бъда тук на полуфиналите за първия шампионат на клей е от голямо значение, победи някои в действителност положителни играчи. Много съм благополучен и чакам с неспокойствие утрешния ден, тъй като мисля, че мога да се оправя добре. Ще бъде мъчно, само че в действителност го чакам с неспокойствие ", сподели французина.

В спор за място на финала Алис ще играе с лидера в схемата Каспър Рууд (Норвегия), който отстрани номер 5 Себастиан Баес (Аржентина) с 6:3, 6:0 за 78 минути.

Поставеният под номер 6 в схемата Миомир Кецманович (Сърбия)  и Марко Чекинато (Италия) ще се срещнат във втория полуфинал.

Чекинато реализира триумф над третия в схемата Алехандро Давидович Фокина (Испания) със 7:5, 7:6(5), а Кецманович победи Бернабе Сапата Мирайес (Испания) със 7:5, 6:2.

Автор: Ива Кръстева/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР