Бившият номер 3 в световната ранглиста Доминик Тийм (Австрия) отпадна

...
Бившият номер 3 в световната ранглиста Доминик Тийм (Австрия) отпадна
Коментари Харесай

Доминик Тийм отпадна рано в Ещорил

Бившият номер 3 в международната класация Доминик Тийм (Австрия) отпадна на четвъртфиналите на шампионата по тенис АТП 250 на червени кортове в Ещорил (Португалия) с награден фонд от 562 815 евро.
 Шмарцман и Тийм излетяха рано от Буенос Айрес
Шмарцман и Тийм излетяха рано от Буенос Айрес

Бившите първенци отпаднаха във втори кръг

Тийм, който доближи до тази фаза на шампионат от АТП за пръв път тази година, загуби от Кентен Алис (Франция) с 1:6, 4:6. За французина това е първи полуфинал в кариерата.

" Играя в действителност добре сега. За мен да бъда тук на полуфиналите за първия шампионат на клей е от голямо значение, победи някои в действителност положителни играчи. Много съм благополучен и чакам с неспокойствие утрешния ден, тъй като мисля, че мога да се оправя добре. Ще бъде мъчно, само че в действителност го чакам с неспокойствие ", сподели французина.

В спор за място на финала Алис ще играе с лидера в схемата Каспер Рууд (Норвегия), който отстрани номер 5 Себастиан Баес (Аржентина) с 6:3, 6:0 за 78 минути.

Поставеният под номер 6 в схемата Миомир Кецманович (Сърбия) и Марко Чекинато (Италия) ще се срещнат във втория полуфинал.

Чекинато реализира триумф над третия в схемата Алехандро Давидович Фокина (Испания) със 7:5, 7:6(5), а Кецманович победи Бернабе Сапата Мирайес (Испания) със 7:5, 6:2.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР