Бившият номер 3 в света и към момента заемащ 15-ата

...
Бившият номер 3 в света и към момента заемащ 15-ата
Коментари Харесай

Жалко: Звезда на световния тенис призна, че няма да играе на Australian Open

Бившият номер 3 в света и все още заемащ 15-ата позиция в тениса при мъжете - Доминик Тийм, призна, че няма да взе участие на първия за годината шампионат от Големия шлем - . Той го стори дни, откакто показа, че няма да играе на ATP Cup и шампионата в Мелбърн от сериите ATP 250.
Тийм употребява персоналния си профил в обществената мрежа Туитър, с цел да го разгласи: " Здравейте всички! Както всички вие знаете, пристигнах си у дома в Австрия, с цел да се възстановя от тежките подготвителни сесии, които имах в Дубай, и лекия проблем в подготовката ми.
Вече се усещам добре още веднъж, китката ми е в оптимална кондиция и се практикувам обикновено с доста добър интензитет. След късите празници аз и екипът ми преразгледахме належащите неща и взехме решение да създадем някои промени в моя график за шампионатите.
Ще стартира сезона в Южна Америка на Кордоба Оупън в Аржентина, в края на януари. Следователно, няма да играя през тази година на Australian Open в Мелбърн - град, който обичам и където имам страхотни мемоари и незабравими мачове пред невероятна навалица. Ще ми липсват австралийските почитатели, само че ще се върна през 2023 година.
Вярваме, че това е вярното решение, с цел да имам положително спортно завръщане. За момента ще остана в Австрия за още няколко дни и по-късно ще се насоча към първото ми събитие през годината. Използвам опцията да пожелая на всички в щастлива и сполучлива Нова година с доста здраве " - написа Тийм.
Най-добрият български тенисист .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР