Бившият ни посланик в Москва и настоят журналист, политически и

...
Бившият ни посланик в Москва и настоят журналист, политически и
Коментари Харесай

Илиан Василев: Путин е намислил ядрен кошмар чрез Зпорожката АЕЦ, нашите служби да се събудят

Бившият ни дипломат в Москва и настоят публицист, политически и енергиен анализатор - Илиан Василев, би тревога за това, че Путин готви нуклеарен пъкъл, обвързван със Запорожката АЕЦ, която е под контрола на съветските сили от старта на войната.

ЕТО КАКВО НАПИСА ЕКСПЕРТЪТ:

Докато работя по тематиката за нуклеарният шантаж на Путин, апелирам българските управляващи и държавното управление да извърнат внимание на повторното предизвестието на президента Зеленски от през днешния ден, който се базира на сведения на украиниските разследващи служби, че съветските служби се готвят за терористичен акт против Запорожката АЕЦ, за предизвикателство на приключване на радиация и нов Чернобил. Не вярвайте на Путин, че е нямало Буча, Каховка и така нататък Той е притиснат до стената и е подготвен да играе ва-банк. Дали ще натисне копчето на тероризма в ЗАЕЦ е въпрос на преценки, над които ние нямаме надзор.

Моят разбор демонстрира, че от всички благоприятни условия за " нуклеарна " реакция на Путин, разновидността с терористичния акт против ЗАЕЦ е най-вероятен. Защото незабавно ще го опакова в инфо-психологическа специфична интервенция, ще каже че не е той, западните държавно управление може да се забавят в реакциите си, до момента в който намерят " сигурни " доказателства, и по този начин се надява да блокира настъплението на УВС, тъй като Киев ще се занимава с избавяне на популацията си.

Всеки други вид за Путин - потребление на тактическо нуклеарно оръжие или стратегически вид е обвързван със самоизтребление и наложителната интервенция на НАТО. Защото наранена зона от нападателните дейности няма да е единствено Украйна, а цяла Източна Европа /и Европа като цяло, тъй като розата на ветровете, в случай че съдим по Чернобил не се лимитира единствено до този регион.

Но концепцията е Кремъл е още веднъж да раздели Европа по тежест на последици. Западна Европа няма да изпита следствията в равна степен, а това е причина за ново разделяне сред Източна и Западна Европа - вътре в Европейски Съюз и НАТО, по методите за реагиране. Именно тъй като по-нататъшна ескалация значи, че границите на настоящия спор ще са отстранени.

Повече в разбора - на този стадий - приемете предизвестието на Зеленски съществено, свикайте Съвет по национална сигурност който да прегледа готовността за справяне са следствията на радиоактивно заразяване и замърсяване.

Българските служби избраха да не послушат западните си сътрудници и увериха държавното управление и президента, че Русия няма да нападне Украйна. Този път вземете ограничения. Както доста пъти съм казвал, преди да се тръгне от този свят, Путин ще го раздруса.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР