Бившият ни национал и сегашен треньор в школата на Левски

...
Бившият ни национал и сегашен треньор в школата на Левски
Коментари Харесай

Андрей Жеков в екипа на Пранди, ще води подготовката на националите

Бившият ни национал и настоящ треньор в школата на Левски София Андрей Жеков е приел поканата да бъде помощник-треньор на Силвано Пранди в щаба на мъжкия народен тим по волейбол на България. Именно Андрей Жеков ще води заниманията на националите в първите дни от подготовката на навия сезон, която стартира на 6 май, понеделник. Петнадесет състезатели започват подготвителен развой на връх Гергьовден, който ще води в помощната зала на столичната " Арена Армеец ".
В момента Силвано Пранди към момента е във Франция, където воденият от него Шомон, с национала Мартин Атанасов се класира за край против Тур.
След привършване на уговорките Силвано Пранди незабавно се причислява към подготовката на националите. На 21 май ще бъде избрана окончателната група от 25 играчи, които ще могат да вземат участие във Волейболната лига на нациите. На 27 май пък е заминаването за Аржентина, където е първият шампионат от надпреварата. Оттам българският отбор ще пътува за Китай преди да се прибере в България за домакинския уикенд във Варна (14-16 юни).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР