Бившият национал Валери Божинов излезе с емоционално видео обръщение към

...
Бившият национал Валери Божинов излезе с емоционално видео обръщение към
Коментари Харесай

Размисли и страсти за Левски - мнолог на Валери Божинов

Бившият национал Валери Божинов излезе с прочувствено видео послание към " синя " България в обществената мрежа. Бившият нападател на " сините " прикани почитателите на отбора от " Герена " да изпълни стадион " Васил Левски " за идния дуел с Айнтрахт Франкфурт в плейофите на Лига на конференциите.

" Здравейте, левскари! Имам да кажа някои неща. Най-вече да поздравя тима на Левски и Нейно величество синята аудитория. Това, което съм записал в бележника: преди всичко желая да поздравя тима, момчетата и всички от треньорския щаб за свършената работа. От всички. Винаги съм казвал, че футболът е групов спорт и няма невъзнаграден труд в този живот. Господ забавя, само че не не помни мощните. А Левски е мощен и мощен. Плюс реверанс пред Нейно величество синята публиката. Вие го показахте и доказахте за следващ път - левскар да си, братко, е чест.

На второ място съм поставил, то няма по какъв начин, Левски не е единствено тима, футболистите и треньорския щаб, Левски е обвързван и с всички други, които работят в администрацията, дават благо и драго за клуба, отдадени са и мислят за подобряването на клуба. Има доста съществени хора, които работят 24 часа за нашия клуб. Всички хора, които са свързани с Левски, желая да ги поздравя! Задкулисни хора, които оставят сърцето и душата си за клуба. Искам да поздравя мажоритарния притежател Наско Сираков, изпълнителния шеф Даниел Боримиров, всички свързани с клуба. Не желая да не помня някого, само че мисля, че не съм привързан, не вземам страна на никой, вземам страната на Левски. Поздравявам всички - домакина, докторите, физиотерапевтите, масажистите, хората, които поддържат " Герена " и двата терена.

И желая да поздравя нашата велика аудитория - тя за следващ път сподели, че би трябвало да ѝ благодарим и да ѝ се поклоним. Българите би трябвало да използваме думата " благодаря " по-често, тъй като публиката оставя всеки собствен цент за нашия клуб. Феновете потвърдиха, че Левски е нещо свято и велико. Левскар да си, братко, е чест! Левскари, почитатели милиони, вие доказахте за следващ път какъв брой доста обичате вашия тим и футболистите. Като човек, който е втори месец на стаж в тима, желая да ви уверя, че футболисти, треньори и ръководители са отдадени напълно за идеята на Левски, да се понижат всички отговорности на Левски. Работи се да върви нагоре и да се усъвършенства. Не съм привързан, просто виждам каква страст, пристрастеност, обич, еуфория, каква полуда е Левски.

Апел към всички вас, левскари - следва ни още една луда вечер против един популярен исполин като Айнтрахт (Франкфурт), популярен тим с обичаи и история. Искам да моля към почитателите на Левски - напълнете до дъно " Васил Левски " до дупка, да няма игла къде да падне! Вие го можете. Нека върнем " Васил Левски " през 2006 година, когато Левски игра в ШЛ. Всеки мач в ШЛ на Левски стадионът беше цялостен до дупка. Важно е да напълним " Васил Левски ", тимът и момчетата го заслужават. Убеден съм, че ще го извършите. Нека всички бъдем с фланелка на Левски, целият стадион да бъде наследник. Това би трябвало да е табиет на почитателите на Левски - всички в синьо, по този начин демонстрираме любовта си към Левски. А Левски сте вие, милионите почитатели. Вие сте най-великата аудитория на света и в България. Обичам ви! Нека да няма къде да падне игла на стадиона. Сигурен съм, че футболистите ще създадат по този начин, че в четвъртък още веднъж да ви зарадват, както вие ще ги зарадвате тях. Прегръщам ви, обичам ви, единствено Левски! ", сподели Валери Божинов.
 Ръководството на Левски с публична позиция за думите на политически водач
Ръководството на Левски с публична позиция за думите на политически водач

" Сините " го порицаха
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР