Бившият национал на България - Страхил Попов обяви, че няма

...
Бившият национал на България - Страхил Попов обяви, че няма
Коментари Харесай

Страхил Попов: Нямам особено желание да се завръщам в българското първенство

Бившият национал на България - Страхил Попов разгласи, че няма изключително предпочитание да се завръща в родното ни състезание най-малко на този стадий. Ето какво сподели той по този въпрос пред сътрудниците от " Тема Спорт ".

" Никога не споделям в никакъв случай, само че на този стадий нямам изключително предпочитание да играя в България. Договорът ми с Юмраниеспор е до края на сезона и по-късно ще мисля.

Следя българския шампионат, само че повече като фен на футбола, а не като последовател на даден тим. Харесва ми интригата в челото, където Черно море притисна ЦСКА и Лудогорец. Това е обикновено, откакто Илиан Илиев получи доверие дълго време да работи и да гради тим. Много ми харесваха Локо Пд, само че за жал там се заприказва за извънфутболни проблеми, които повлияха на формата. Моето предпочитание е президентите да извърнат внимание на стадионите си. Вижте по какъв начин наподобява телевизионно предаване от новия стадион на Ботев Пловдив и по какъв начин наподобява от други игрища. Това е извънредно значим фактор при правенето на футбол и несъмнено въздейства върху интереса ".
 Страхил Попов игра при победа на турския си тим
Страхил Попов игра при победа на турския си тим

Над Алтай
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР