Бившият национал на България Станислав Манолев сподели пред Мач Телеграф

...
Бившият национал на България Станислав Манолев сподели пред Мач Телеграф
Коментари Харесай

Манолев: В националния не се работи правилно

Бившият национал на България Станислав Манолев показа пред " Мач Телеграф " усещанията си от мача с Иран и упованията за дуела с Черна гора.

" Срещу Черна гора ще ни бъде доста мъчно. Като им погледнем състава много от техните играчи играят в положителни тимове. А като погледнем нашия народен тим, ще забележим, че нямаме играчи, които да са в мощните шампионати в Европа. Може би изключение прави само Илия Груев, който отиде в Чемпиъншип. Него го свързваха и с Аякс, а мисля, че там щеше много да му допадне. Той е техничен футболист, а във второто равнище на Англия си мисля, че ще му е доста мъчно.
 Напусналият Манолев: Няма по какъв начин да работя по този начин!
Напусналият Манолев: Няма по какъв начин да работя по този начин!

" Наслушах се на неистини към треньорите и играчите "

Поражението от Иран ще се отрази. Това е народен тим и когато няма резултати постоянно се отразява. Играта на отбора е слаба. И аз съм бил в националния и знам какво е след слаб резултат или мач какви са негативите по отношение на играчите. Доста слаби резултати се натрупаха и ще не престават да се натрупат. Защото в България имаме много надарени футболисти, само че съгласно мен не се работи вярно ", сподели Манолев. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР