Бившият национал на България Бойко Младенов посочи Левски като фаворит

...
Бившият национал на България Бойко Младенов посочи Левски като фаворит
Коментари Харесай

Бивш национал посочи Левски като фаворит срещу Черно море Тича

Бившият национал на България Бойко Младенов уточни Левски като любимец в идния мач с Черно море Тича от Националната баскетболна лига. Все отново съгласно него срещата ще е извънредно оспорвана.

" И двата тима играят добре. Левски имаше тежък мач с Академик Бултекс в Балканската лига. Спечелиха го мъчно, вложиха доста. Със сигурност баскетболистите на Тити Папазов ще имат някакви проблеми в подкошието, само че ще са добре готови тактически. Ще завоюват този мач, в случай че умората не си каже думата. За страдание домакинският фактор няма никакво значение. Зала " Универсиада " наподобява пуста.

Надявам се с положителни игри, тимът да върне публиката в залата. Обстановаката в Левски тази година е много по-специфична. Отборът играе по-освободено. Всичко е съсредоточено към Станимир Маринов, само че освен той се показва мощно. Виждаме и млади момчета, които играят добре. Личи си, че тимът е тръгнал в добра посока. Това, че играчите се познават добре е огромният коз на Левски. Високият център Драган Тубак пък е най-големият плюс на Черно море. Този мач ще бъде тактическо надхитряне сред треньорите на двата тима. Фаворит е Левски ", предвижда Бойко Младенов пред BGbasket.com.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР