Бившият национал Боян Йорданов заби 20 точки (20% ефективност в

...
Бившият национал Боян Йорданов заби 20 точки (20% ефективност в
Коментари Харесай

Боян Йорданови: Победата беше в нашите ръце, но не успяхме… Кифисиас остава в сърцето ми

Бившият национал Боян Йорданов заби 20 точки (20% успеваемост в офанзива - +9), само че неговият клуб Милон загуби трагично гостуването си на Кифисиас с 2:3 (23:25, 21:25, 25:20, 25:20, 19:21) в мач от 4-ия кръг в шампионата на Гърция.

Преди мача Боян Йорданов бе награден от кмета на Кифисия Йоргос Тамакос.

„ Беше мач със мощни страсти и пристрастеност. Ние, изключително в първите 2 гейма, допуснахме доста неточности. Въпреки това успяхме да се върнем в мача. Победата беше в нашите ръце, само че не успяхме… Кифисиас би трябвало да бъде поздравен за успеха. Когато се стигне до тайбрек, мачът наподобява на " Руска рулетка ”, съобщи някогашният капитан на Левски.
 Боян Йорданови с 20 точки, Милон изпусна мачбол в драма против Кифисиас Боян Йорданови с 20 точки, Милон изпусна мачбол в драма против Кифисиас
Супер Бобо разяснява и премията, която получи от Кифисиас за приноса му към тима.

„ Това беше нещо, което не знаех и почтено казано, достави ми огромна наслада. Кифисиас постоянно е в сърцето ми. Това бе първият тим, за който играх след интервенцията на рамото ми. Прекарах една незабравима година в Кифисия и обичам хората. Имахме забавни мачове и играхме край за Купата на Гърция. Имам тези моменти в сърцето си. Благодаря доста за достойнството, която ми оказаха ”, добави Боян Йорданов.

View this post on Instagram
A post shared by volleynews.gr (@volleynews.gr)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР