Бившият национал Благои Георгиев официално откри днес своята футболна школа,

...
Бившият национал Благои Георгиев официално откри днес своята футболна школа,
Коментари Харесай

Благо Георгиев откри своя футболна академия днес

Бившият национал Благои Георгиев публично откри през днешния ден своята футболна школа, която носи неговото име. BG7 football academy by Blagoy Georgiev одобри деца от 6 до 15-годишна възраст, които ще получават целогодишна подготовка с професионални треньори и учители, а всеки месец известни футболисти ще ги въодушевяват с лекции, осведомят от ПРофайл.

" Това е един упорит план, които има за цел да извлечем наи-доброто от дребните гении на страната ни и да ги подготвим за огромна футболна кариера. В академията от огромно значение ще бъде тристранната комуникация- деца, треньори и учители. Базата, която сме обезпечили в новия комплекс е финален вик на модата, а академията ще дава опция и за интернационално развиване, посредством колаборации с немски и съветски грандове ", споделя Георгиев по отношение на новото си занятие.

BG7 Football Academy by Blagoy Georgiev е единствената база в България, която разполага с стадиони с изкуствена настилка, покрита с коркови гранули. До пет години това ще са единствените разрешени такива в Европа, а Европейски Съюз се чака да забрани всеобщо употребяваните пластмасови и гумени гранули, поради големите опасности от замърсяване на околната среда и здравословния риск за играчите. Европеиската Агенция по Химикали (ECMA) е споделила голям брой пъти своите терзания, по отношение на този въпрос.

Младите гении ще могат да се записват за академията в новооткрития комплекс WINBET ARENA by Blago Georgiev на ул. " Суходолска " №175. Самият комплекс разполага с 6 корта с алена настилка, основани по последна технология, 3 мини-футболни покрити стадиони и 1 стадион за публични мачове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР