Бившият наставник на ЦСКА - Миодраг Йешич, говори пред колегите

...
Бившият наставник на ЦСКА - Миодраг Йешич, говори пред колегите
Коментари Харесай

Йешич: Вярвам, че Любо Пенев ще направи ЦСКА шампион още този сезон

Бившият ментор на ЦСКА - Миодраг Йешич, приказва пред сътрудниците от Гонг за всичко протичащо се в " армейските " редици.

Ето и най-интересното по тематиката " ЦСКА " от неговото изявление за гореспоменатата медия:

" Аз съм в положителни връзки със сегашните шефове на ЦСКА, погаждам се чудесно с Гриша Ганчев. Имам положителни мемоари от клуба. Нормално е да има хора, които да желаят Йешич да е треньор и такива, които са срещу. Сега Любо Пенев стабилизира тима, завоюва Купата на България и не е редно да разясня неща отпреди година.

Основната причина е неналичието на неизменност. Почти всяка година ЦСКА разполага с добър тим и качествени играчи, само че клати в представянето си. Не единствено през последния сезон, а и в предходните. Има огромни спадове в играта, а като не държиш форма през целия сезон няма по какъв начин да станеш първенец.

Отборът не употребява грешките на Лудогорец - имаше няколко случаи след загуби на разградчани, ЦСКА се провали в леки на пръв взор мачове. Не може да спечелиш купата с такива съмнения.

Определено тимът е във напредък още от предишния сезон и аз виждам надграждане под управлението на Любо Пенев. Мисля, че пристигна време за купата и в действителност имам вяра, че Любо ще направи ЦСКА първенец още този сезон ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР