Бившият наставник на Левски Станимир Стоилов изразни крайно мнение, че

...
Бившият наставник на Левски Станимир Стоилов изразни крайно мнение, че
Коментари Харесай

Мъри с безмилостен анализ: От 1 януари всички в Левски трябва да са освободени

Бившият ментор на Левски Станимир Стоилов изразни извънредно мнение, че с идването на новия изпълнителен шеф в клуба, всички ръководители до този миг би трябвало да подадат оставки.

“Явно не са точните футболни хора в клуба. Всеки вика аз съм огромен левскар, а стоят там да получават заплата. Мисля, че с идването на новия изпълнителен шеф на 1 януари, всички би трябвало да бъдат освободени и той да реши кой да назначи. Резултатите са пагубни. На 1 януари всички, които работят в клуба би трябвало да са с оставките”, сподели Стоилов.

Мъри изрази удивление, че в клуба се държат чужденци, които получават големи заплати, а даже не попадат в групата. Стоилов счита, че в случай че се махнат тримата задгранични нападатели, за един месец ще се съберат парите за санкциите на клуба, а за една година ще може да се построи и нов бранш.

“Жалко, че с стига до санкции и санкции. Аз мисля, че всичко ще се заплати, само че не би трябвало да се стига дотук. Губят се пари по този начин. Мисля, че е време да се намерения за създаване на нов стадион и нова подготвителна база за децата. Така може да се резервира идентичността на клуба и да се развие дотам, че да е печеливш. Мисля, че няма да се допусне Левски да тръгне по пътя на ЦСКА. Правят се непотребни разноски за футболисти, които дори в групата на влизат. Левски има четири или пет централни нападатели, от тях трима чужденци дори и не играят. Ако единствено те се махнат от заплатите им за един месец ще платим санкцията, а за една година ще построим Сектор “Б”. Не може на запаси да се дават такива заплати. Оттам се търсят финансовите проблеми. Нещата са обикновени за изчистване - не би трябвало да се взимат непотребни играчи. Когато имаш 16 или 20 чужденци и играят седем това е злополука. Като се видях за първи път със Спас Русев му споделих да внимава със съветниците, в този момент му предлагам да си ги смени”, сподели още Мъри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР