Бившият народен представител от редиците на Възраждане“ Елена Гунчева, мина

...
Бившият народен представител от редиците на Възраждане“ Елена Гунчева, мина
Коментари Харесай

Горещо събитие в живота на Елена Гунчева

Бившият депутат от редиците на „ Възраждане “ Елена Гунчева, мина скрито под венчило.

За никого не е загадка, че от известно време насам тя е на нож с водача на партията Костадин Костадинов. 

През предходната седмица Гунчева решила да узакони дългогодишната си връзка и подвигна загадка женитба. 51-тодишната юристка мина под венчило изненадващо за всички. Тя сподели заветното „ Да “ на приятеля си Велислав Гривов, с който от дълго време живеят на фамилни начала.

осведомени издават, че решението й не е инцидентно, а е подбудено от обстоятелството, че приготвя нов политически план и за задачата се постанова да прокламира фамилните полезности. До последния миг устатата пловдивчанка криела мястото и датата на сватбата, защото не желала събитието да бъде помрачено от появяването на папараци и наблюдаващи на персоналното й благополучие.

За булчинска рокля Елена Гунчева заложила на ексцентричния зелен цвят. Сватбеният й тоалет е направен от български дизайнер. Тя била безапелационна, че не желае да споделя с доста хора подписа в гражданското, защото това е персонален акт. Вярвала, че по този метод щастието на младоженците ще е по-дълготрайно.

Бракосъчетанието било осъществено в една от църквите в Пловдив от духовник, непосредствен на новото семейство. За дата на сватбата си младоженците избрали 25 септември. След като предходна под венчило, тя е добавила с тире семейството на брачна половинка си Гривова към своята. 

За Гунчева това е втори брак. От първия си има наследник, чиято идентичност и до ден сегашен отхвърля да разкрие в общественото пространство. 
Със брачна половинка й Велислав се срещнали по време на митингите в столицата през лятото на 2020 година

Първият път, в който имената им бяха упоменати дружно бе при случай в пещерата Леденика, където Гривов счупил крайник и се наложило да бъде извикан екип на Спешна помощ, който да го транспортира до болничното заведение във Враца.
Източник: Уикенд







 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР