Бившият наркодилър каза на сенаторите в емоционално свидетелство в четвъртък

...
Бившият наркодилър каза на сенаторите в емоционално свидетелство в четвъртък
Коментари Харесай

Кънтри звездата Джели Рол казва на Конгреса „Посетил съм повече погребения, отколкото искам да споделя“ в емоционално свидетелство за кризата с фентанила, обхващаща САЩ

Бившият наркодилър сподели на сенаторите в прочувствено удостоверение в четвъртък че „ бях част от казуса “, когато става въпрос за рецесията с фентанила, убиваща към 190 американци всеки ден

„ Посетих повече погребения, в сравнение с ме интересува да споделя с всички вас. Тази комисия бих могла да седнал съм тук и да рева с дни за ковчезите, които съм носила на хора, които обичах доста, надълбоко в душата си “, сподели номинираната за Грами певица.

„ Добри хора. Не единствено наркомани. Чичовци, другари, братовчеди, естествени хора - някои хора, които преди малко са попаднали в автомобилна злополука и са почнали да вземат хапче за болежка, се оправят. Едно нещо води до другото... какъв брой бързо излиза отвън надзор “, продължи Jelly Roll.

„ Трудно е да продължиш напред, когато предишното ти е в задния джоб “, споделя той за предходната си присъда за закононарушение.

Той ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР