Бившият нападател на Удинезе Марсио Аморозо заяви, че нападателят Тиери

...
Бившият нападател на Удинезе Марсио Аморозо заяви, че нападателят Тиери
Коментари Харесай

Анри бил близо до трансфер в Удинезе, но предпочел Арсенал

Бившият нападател на Удинезе Марсио Аморозо съобщи, че нападателят Тиери Анри можел да премине в италианския клуб. Французинът вкара три гола в Серия А през 1998-1999 година с екипа на Ювентус, до момента в който бразилецът стана голмайстор с 22 попадения.

Според Аморозо е имало вид за размяната му, само че договорката не се е състояла. Анри обаче избра Арсенал, където стана капитан и водач, като завоюва седем трофея, в това число два пъти Висшата лига.

" Много съм горделив с достиженията си. Трудно е да се реализира нещо с недодялан клуб. По това време в Серия А бяха най-хубавите играчи, отлични бранители. Имахме мощен тим, тъй че аз съумях да стана голмайстор. Това беше доста значимо за моята кариера. Имах опцията да мина в Ювентус в подмяна на Анри, само че той отхвърли. В последна сметка останах в Удинезе, а той отиде в Арсенал ", съобщи Аморозо пред " Sky Italia ".

Междувременно Тиери Анри, който е треньор на Монреал Импакт от МЛС на Съединени американски щати, започва предизвикателство в обществените мрежи. 42-годишният французин сподели майсторство в притежанието на топката и провокира футболистите на своя тим. " Тиери Хенри желае да види на какво са способни играчите му! ", написаха от пресслужбата на клуба в обществената мрежа " Twitter ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР