Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев сподели за cska.bg впечатленията

...
Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев сподели за cska.bg впечатленията
Коментари Харесай

Сакалиев се скъса да хвали играта на ЦСКА-София срещу Славия

Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев показа за cska.bg усещанията си от първия мач за сезона на ЦСКА-София против Славия (1:1) и разкри какво чака от идния дуел с Лудогорец. Според тарана, алените са впечатлили с представянето си и е сигурен в триумфа над орлите.

" В мача против Славия ми хареса играта на ЦСКА, а апропо и домакините играха сносно. Нещото, което е време да се реализира в тима, е да стартират да се вкарват чистите голови положения. Видя се, че пропуснахме да вкараме за 2:0, а в ответната офанзива ни изравниха. Хареса ми придвижването по целия терен, разиграването, пресата, има придвижване, има хрумвания, главното е завършекът при голови обстановки, това е главният проблем. ", съобщи Стойко Сакалиев.

" Със сигурност виждам израстване по отношение на предходната година, хубаво е, че тимът се резервира, леко е вдигнал равнището, построил е жанр на игра и в случай че продължава по този начин да се развива, в скоро време отборът ще наподобява по този начин, както всеки един почитател на ЦСКА чака да го вижда по терените. ", оптимист е някогашният нападател на ЦСКА.

" Според мен равенството със Славия не е съдбовно, по-скоро това беше един назидателен мач, с цел да могат момчетата да схванат, че няма значение против кой тим играят, постоянно би трябвало да се побеждава. Първи мач беше, не желая да споделям, че на 100% трябваше да го вземат, само че трябваше по-скоро да бъдат по-концентрирани и по-нахъсани за победа, въпреки, че тя им се изплъзна. Мисля, че са си взели поучения и оттук насетне към този момент нямат право на неточности, в случай че считат да стават първенци. "

" Този еднакъв мач ще подейства доста по-добре на мотивацията на момчетата и съм сигурен, че дуела с Лудогорец ще го спечелим. Това ще бъде поредна борба с всички хора, които злорадстват по отношение на ЦСКА и съм сигурен, че този път ще потвърдим на цяла България, че ЦСКА е това, което би трябвало да бъде и съгласно мен грешките, които бяха позволени предходната година, към този момент няма да се повтарят, най-малко се надявам. Визирам всички грешки- съдийските и намесата на БФС по отношение на ЦСКА. Затова съгласно мен идващият мач на ЦСКА е мач против всички ", безапелационен е Сакалиев.

" Ако против Лудогорец ЦСКА излезе, както предходната година и през целия мач държи високо равнище и преса, без да недооценявам противника, мисля, че в последна сметка ЦСКА ще се окаже крайният победител. Според мен този мач би трябвало да бъде изигран доста добре тактически, това може да го направи единствено старши треньорът, да почисти схемата на игра, да разпореди избрани задания на дадени футболисти, тъй като Лудогорец има класни играчи и те би трябвало да бъдат обезвредени. Трябва да се заложи на бързите контраатаки и концентрацията пред гола ", показа Стойко Сакалиев.

" Очаквам цялостен стадион за мача в събота. Видя се цялостен Сектор " Г " на гостуването на Славия, тъй че сигурно мисля, че " Армията " ще се изпълни за Лудогорец. Най-вероятно и аз ще дойда на мача. Ако почитателите желаят да видят пътя на ЦСКА към шампионската купа, да дойдат на стадиона. Всеки един човек, който обича ЦСКА, би трябвало да си вземе абонаментна карта. Така хем оказва помощ на клуба, хем на футболистите по време на мачовете. И аз ще си взема абонаментна карта преди мача в събота ", приключи някогашният нападател на ЦСКА, Нефтохимик, Аакдемик Сф и Черноморец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР