Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и на националния отбор на

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и на националния отбор на
Коментари Харесай

Кантона обясни защо не трябва да се критикуват футболистите, които отказват да бойкотират Световното

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и на националния тим на Франция Ерик Кантона счита, че не би трябвало да бъдат подложени на критика футболисти за отхвърли си да бойкотират Световното състезание в Катар пред ноември и декември. 
 Легендата Кантона разкри, че е преговарял за началник на Манчестър Юнайтед и е предложил нова конструкция в клуба Легендата Кантона разкри, че е преговарял за началник на Манчестър Юнайтед и е предложил нова конструкция в клуба
Подобни апели за протест на Мондиала се появиха поради нарушаването на човешките права на строителните служащи на футболните уреди в страната. „ Ако футболист каже: „ Бойкотирам международното състезание “, тогава аз ще отговоря: „ Браво “. Но не можете да желаете това от 20-годишен състезател, чиято кариера продължава 10 години и който е заобиколен от хора от света на футбола 24 часа в денонощието. 

Ръководствата на футболните федерации, политиците имат силата да кажат: " Не, няма да отидем на Световното състезание ". Но не се разочаровайте, когато играчите не желаят да бойкотират шампионата, тъй като това на първо място могат да създадат политици, президенти, федерации и министри. Те имат същинска власт да бойкотират Световното състезание. Твърде елементарно е да упрекваме футболистите “, съобщи Ерик Кантона пред „ Athletic “. Мондиал 2022 в Катар ще се организира от 20 ноември до 18 декември.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР