Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и на българския национален отбор

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и на българския национален отбор
Коментари Харесай

Бербатов се кандидатира за президент на Футболния съюз

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и на българския народен тим Димитър Бербатов съобщи, че задачата му е футболът ни да тръгне в друга посока.

" Времето, което аз и моят екип започнахме тази битка, която ще стане на три години. Нещата ще бъдат докарани до край. Фактът, че се получи по този начин чаканата от всички оставка приказва красноречиво ", разяснява той пред Българска национална телевизия.

Бербатов удостовери, че ще се кандидатира за президент на БФС. " Разбира се, че ще се кандидатирам за президент, само че борбата в действителност е за българския футбол и това ръководство, което към този момент 18 години продължава да прави нещата не както би трябвало. Настана време разделно за всички, които обичат футбола, да им покажат, че мястото не им е тук. Последва закъснялата оставка, която е за повторно ", разяснява Димитър Бербатов.

" Борбата е тази да се направи по този начин, че футболът ни да тръгне в друга посока, защото във всяко ново ръководство, когато властта те опиянява и минава доста дълго време, ти забравяш да направиш верните оценки, точните решения и се вижда на какво състояние е футболът ни сега ", разяснява някогашният национал.

" Следват няколко неща от тук нататък. Те са доста значими и футболната обещственост би трябвало да ги следим. Първото е да забележим дали в седемдневен интервал Търговският указател ще впише краткотрайно изпълняващият длъжността Михаил Касабов. Ако това не се случи, значи не престават някакви игрички, които да се кроят. Някакви тарикатлъци и шантажи, които отново си мислят да създадат за Конгреса.

Миналия път, когато това се случи с оставката, Борислав Михайлов беше отписан в Търговския указател, Михаил Касабов беше вписан като негов заместител. Затова няма спънки да се случи и в този момент. Ако след седем дни се случи по този начин, това е индикативен знак, че отново нещо се крои ", разяснява още Бербатов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР