Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов изрази мнение в

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов изрази мнение в
Коментари Харесай

Бербатов дава акъл на Моуриньо кой е идеалният играч за Ман Юнайтед

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов изрази мнение в изявление за BT Sport от футболист на какъв пост се нуждаят " алените дяволи ", написа Блиц.

Бербо бе безапелационен, че британският национал Хари Магуайър е доста добра алтернатива за състава на Жозе Моуриньо. 

Той означи, че централният бранител е доста добър в защита и е доста спокоен с топка в крайници. 

" Трудно е да се подсилиш с в действителност доста мощен футболист през зимния трансферен прозорец. Ако въпреки всичко извадиш шанс и привлечеш подобен състезател, би трябвало да опиташ да го интегрираш допустимо най-бързо в тима. При чужденците този развой е много по-сложен, в сравнение с при футболистите от британски тимове ", съобщи Бербатов.

" Ако се подсилваш с централен бранител, би трябвало добре да помислиш за това с кого ще си партнира той, тъй като в случай че нещата не се получават, това ще сътвори още един проблем. Трябва им някой откъм гърба, който се усеща удобно на терена и не се пречупва напрегнат, когато тимът ти е нападнат ", продължи българинът.

" Този бранител би трябвало да бъде спокоен, да подава тъкмо в средата на терена и да стартира офанзивите. Наистина им би трябвало подобен футболист. Аз персонално се очаровах от Хари Магуайър на международното състезание, тъй като той беше доста спокоен с топката. Харесвам сходен вид бранители, тъй като те въздействат на целия тим ", приключи Бербатов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР