Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Анди Коул смята, че клубът

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Анди Коул смята, че клубът
Коментари Харесай

Анди Коул към Манчестър Юнайтед: Вземете Джейдън Санчо!

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Анди Коул счита, че клубът се нуждае от още три или четири попълнения, с цел да се конкурира с Ливърпул и Манчестър Сити. " Червените дяволи " наподобяват възродени след рестартирането на сезона в Англия и се намират в серия от 16 мача без проваляне, а в основата на положителните игри са новопривлеченият плеймейкър Бруно Фернандеш и 18-годишният нападател Мейсън Грийнууд. Въпреки това Коул счита, че клубът се нуждае от още увеличаване, а приоритет в селекцията би трябвало да бъде крилото на Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо.

“Всеки управител постоянно търси разновидности да укрепи тима си с нови играчи. Има клюки, че Джейдън Санчо ще пристигна. Дали той ще може да даде нещо друго на Манчестър Юнайтед? Разбира се, сигурен съм в това ", сподели Коул пред клубната телевизия. " Не съм от хората, които биха споделили, че Санчо няма класата за Юнайтед. Има я. Той играе с доста високо движение, има качествата да се надиграва един на един, може да бележи и да твори. Мисля, че единственото нещо, което може да провали прехвърлянето му на " Олд Трафорд " е финансовата обстановка след тази пандемия. Но съм уверен, че Манчестър Юнайтед ще търси всевъзможни разновидности, с цел да се укрепи ", добави легендата на " алените дяволи ".

Според трудове в пресата Борусия желае 100 милиона лири за правата на 21-годишния Санчо, до момента в който от Юнайтед не са подготвени да дадат повече от 50 милиона за британския национал, който има още две години от сегашния си контракт. " Мисля, че Манчестър Юнайтед се нуждае от още трима или четирима класни играчи, с цел да бъде сериозен съперник за купата. Сигурен съм обаче, че в случай че Юнайтед направи тези прехвърляния, това ще докара до реакция от страна на съперниците. Те няма да седят и да гледа безучастно ", приключи Коул.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР