Бившият нападател на Лудогорец и на румънския национален отбор по

...
Бившият нападател на Лудогорец и на румънския национален отбор по
Коментари Харесай

Клаудиу Кешеру: Съжалявам, че не отидох в ПАОК

Бившият нападател на Лудогорец и на румънския народен тим по футбол Клаудиу Кешеру разкри, че в професионалната си кариера най-вече съжалява, че не е приел офертата на гръцкия гранд ПАОК през лятото на 2019 година и е пропуснал опцията да работи под управлението на сънародника си Разван Луческу.

Кешерю стана най-хубав изпълнител в клубната история на разградчани със 139 попадения в интервала 2015-2021 година, като оказа помощ на тима да завоюва шест следващи трофеи на България. 

През предишното лято договорът му с Лудогорец изтече и той се завърна в родината си, където облече екипа на Футболен клуб Стяуа Букурещ, а от новия сезон  35-годишният таран пази цветовете на УТА Арад.

" Най-голямото ми страдание без подозрение е фактът, че не прекосих в ПАОК през 2019 година. Защото доста, доста желаех да работя с Разван Луческу ", разяснява Кешеру за playsport.ro.

" Офертата пристигна два или три дни преди първия формален мач на Лудогорец за новия сезон. Имах спогодба със притежателя на българския клуб да му оповестя месец преди началото на акцията, в случай че получа предложение и желая да напусна.

Знам, че в света на футбола дадената дума не постоянно се извършва, само че аз постоянно съм се старал да го върша. Не можех да постъпя по този начин с боса на Лудогорец единствено два дни преди старта. Просто нямах избор! Дори Разван Луческу ме разбра и одобри решението ми. Но какво беше в душата ми...няколко дни не бях на себе си...винаги съм се чудел какво щеше да стане, в случай че... ", сподели още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР