Бившият нападател на Интер Адриано говори за миналото си при

...
Бившият нападател на Интер Адриано говори за миналото си при
Коментари Харесай

Адриано: Когато дойдох в Интер, Роналдо ме попита дали искам да живея при него

Бившият нападател на Интер Адриано приказва за предишното си при " нерадзурите ", като описа за някои забавни неща от времето си, прекарано в отбора.

" В началото не осъзнавах, че съм там, в Италия и Интер, или какъв брой добър бях. Помня по какъв начин следих всички в съблекалнята - от Кларънс Зеедорф до Марко Матераци. Също по този начин, помня какъв брой добре ме одобри Роналдо, даже вкъщи си. В началото живях в хотел,а той ме попита дали желая да се преместя в къщата му. Беше прелестно. Преминах през една незабравима съблекалня на спортно равнище. Като равнище на живот Хавиер Санети беше образец за подражателство. Той ми беше доста значим и постоянно беше до мен. Особено когато татко ми умря. Масимо Морати доста ми оказа помощ, беше ми като същински татко - постоянно до мен. Вечно ще съм му признателен за всичко, което той и фамилията му направиха за мен. Всеки път, щом приказвам за него, ставам прочувствен. Той беше татко на всички.

#Adriano: '#Ronaldo asked me if I want to move to his house at #Inter. I refused #Chelsea and #Real' https://t.co/Lb3sD4cJ5c pic.twitter.com/35FWBbWFQg
— CalcioMercato (En) (@CmdotCom_En) December 25, 2018
Веднъж бях на път да мина в Манчестър Сити, само че Морати не пожела да ме продаде. През тези години с изключение на Сити и Челси ме искаше, когато напуснах Парма, само че тогава избрах Интер. А по-късно, няколко месеца по-късно, Реал Мадрид също имаше интерес, само че не отидах там. Бъдещето ми? Сега съм добре. В Бразилия съм, в Рио, дружно със фамилията и другари. Живея естествен живот. Не се отхвърлих от футбола, а просто взех решение да си взема отмора. Ако имам опция да се върна в игра, ще го направя, само че единствено в Бразилия, тъй като към този момент не желая да съм надалеч от фамилията ми. Сега имам три деца. Мауро Икарди е страховит състезател и към момента е доста млад. Двамата щяхме да сме превъзходен тандем на терена. Силният ми ляв крайник? Роден съм по този начин, беше подобен още от ранна възраст. Приятелите ми споделяха да ритвам топката по-леко, само че това си беше чист инстинкт. Не можех да я ритвам леко, постоянно и единствено мощно я биех ", показа 36-годишният бразилец пред DAZN.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР