Бившият нападател на Барселона и националния отбор на България Христо

...
Бившият нападател на Барселона и националния отбор на България Христо
Коментари Харесай

Стоичков: Меси е легенда, заслужава още една Златна топка

Бившият нападател на " Барселона " и националния тим на България Христо Стоичков счита, че аржентинският нападател на " Интер Маями " Лионел Меси заслужава да получи " Златната топка " за миналата година. Церемонията по връчването на премиите ще се състои на 30 октомври. Ако я вземе, за аржентинеца това ще е осма " Златна топка " в кариерата му. В края на предходната година Меси стана международен първенец с Аржентина на шампионата в Катар.

„ Не завоювах " Златната топка ", завоювах единствено част от нея, тъй като без пасовете към мен, без Куман в отбрана, без вратаря Витор Бая, нямаше да направя нищо. Меси завоюва осем следващи мача преди травмата си, не можете да си визиите какво въздействие има върху MLS. Той е легенда и заслужава тази " Златна топка ", цитира Стоичков испанското радио Onda Cero.

" Младите играчи на " Барса " би трябвало да бъдат оставени да продължат кариерата си, а не да ги съпоставяме с Шави или Иниеста...това не им оказва помощ ", добавя Камата пред испанската медия. Ицо си пожела за идното дерби с " Реал " на терена да могат да излязат Левандовски, Рафиня и Де Йонг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР