Бившият нападател на Астън Вила Габриел Агбонлахор заяви, че ще

...
Бившият нападател на Астън Вила Габриел Агбонлахор заяви, че ще
Коментари Харесай

Агбонлахор: Ще мразя Роберто ди Матео вечно заради отношението му към Стилиян Петров

Бившият нападател на Астън Вила Габриел Агбонлахор съобщи, че ще ненавижда постоянно италианеца Роберто ди Матео поради отношението му към някогашния капитан на отбора Стилиян Петров.

Българинът бе диагностициран с левкемия през 2012 година, само че съумя да пребори тежката болест и след близо четири години опита да се завърне на терена. Това обаче не се случи, защото от Астън Вила не склониха да му дадат нов контракт.

" Ще ненавиждам този човек до края на живота си поради тази постъпка. Всеки различен управител, който има даже капка сърце, щеше да предложи контракт от вида заплащат ти, когато играеш ", сподели Агбонлахор, който игра шест години един до друг с някогашния капитан на националния тим на България.

" Можеше да му предложи контракт за един месец или за шест месеца, с цел да го види по какъв начин се оправя. Да бъдеш толкоз нечовечен и безмилостен, с цел да не му дадеш даже късмет, това не го разбирам. Представете си да сте преборили такава ужасна болест, да се върнете във форма, да свалите всички килограми, насъбрани по време на лекуването. Връщате се, вършиме всички бегови извършения, които вършат 19-годишните по време на подготовка и най-после не получавате нищо? Що за човек има сходно отношение? ", описа Агбонлахор пред ThreesixtyTV.

Ди Матео бе отпред на Астън Вила единствено от няколко месеца, когато Петров опита да се върне на терена на 36-годишна възраст, само че игра единствено в една контрола, преди Ди Матео да реши да го в профил, макар огромната известност, с която се ползваше българинът на " Вила Парк ".

" Тогава запитах Ди Матео по какъв начин можа да го направи, само че той не ми отговори. И до през днешния ден не мога да опиша с думи що за човек е той. Ако някой ден го срещна още веднъж, ще му кажа, че е цялостен отпадък ", добави афектираният Агбонлахор.

Роберто ди Матео се задържа отпред на Астън Вила единствено 4 месеца, а Стилиян Петров повече по този начин и не игра професионално.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР