Бившият нападател и бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар

...
Бившият нападател и бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар
Коментари Харесай

Солскяер най-сетне призна, че е бил фен на Ливърпул

Бившият нападател и някогашният управител на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер, който в продължение на 11 години носеше екипа на " алените дяволи " като футболист, най-накрая удостовери слуха, че като дете е бил обожател на тима на Ливърпул.

" Трябва да съм бил повреден от ситуацията към мен, тъй като всяка събота в Норвегия гледахме " Мачът на деня " и несъмнено, през 80-те години Ливърпул беше по-добрият тим. Там играеха Кени Далглиш, Иън Ръш и всички от това потомство, тъй че, да, бях обожател на Ливърпул. Бях един от почитателите, които ги подкрепяха, тъй като завоюваха всичко. Доста мъчно ми е да го кажа като състезател на Ман Юнайтед, само че те бяха по-добрият отбор през 80-те ", показа Оли в подкаста на Джеймс Ричардсън " Кралете на Европа ".

През 2016 година в свое друго изявление Солскяер декларира, че в никакъв случай няма да удостовери изказванията, че преди време е подкрепял безконечния противник Ливърпул.

" Учиш се, до момента в който си жив. Това е единственият отговор, който мога да ви дам. Никога няма да потвърдя това! Аз съм почитател на Манчестър Юнайтед до дъно. Кръвта ми е алена ", сподели тогава Солскяер пред FourFourTwo.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР