Бившият нападател Антонио Касано разкри, че с Франческо Тоти са

...
Бившият нападател Антонио Касано разкри, че с Франческо Тоти са
Коментари Харесай

Касано: С Тоти цяла нощ обикаляхме заведенията и после директно на тренировка

Бившият нападател Антонио Касано разкри, че с Франческо Тоти са били “партия” при започване на интервала му в Рома преди 20 години и са купонясвали непрекъснато.

“През първите 5-6 месеца той нямаше гадже и обикаляхме заведенията до сутринта - показа Касано пред Striscia La Notizia. - Понякога не лягахме, а отивахме непосредствено на подготовка. После обаче Франческо си хвана другарка и аз продължих да върша тези нелепости самичък. Бях единствено на 20 години тогава… Сега съм благополучен, тъй като в среднощ към този момент съм задремал на дивана”.

Някогашният национал на Италия е отчаян от комедийния сериал за живота на Тоти, който сега се излъчва в ефира на Sky Italia. Персонажът на самия Касано също взе участие. “Този сериал въобще не ми хареса - сериозен е Антонио. - Да има най-вече 5% истина. Всичко друго е небивалица. Направили са ме да наподобявам като някакъв натрапващ се човек, от който фамилията на Тоти не може да се отърве. Вижте в този момент, признавам, че съм изцяло вманиачен, когато изляза на открито. Но в дома на Франческо постоянно съм се държал добре и в никакъв случай не съм тряскал порти. Да не приказваме пък за артиста, който ме играе. Може и да не съм някакъв красавец, но този е по-грозен и от мен.”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР