Бившият началник на кабинета на Кирил Петков и негов парапет“

...
Бившият началник на кабинета на Кирил Петков и негов парапет“
Коментари Харесай

Лена си вкара автогол! Изпроси си тежки обиди: Елементарна си! На каишка ли те връзва Кирчо?

Бившият шеф на кабинета на Кирил Петков и негов „ парапет “ пред любовната им квартира в София, Лена Бориславова, изуми с несъответстващ избирателен пиар в профила си в Инстаграм.

Там юристката, назначена откакто Кирчо й подържа „ парапета “ в ББР със заплата от 14 000 лева и хонорар от 140 евро на час, пропагандира аудиторията да гласоподава на 2 октомври за „ Промяната “ с колаж, на който се появяват Бойко Борисов, Путин и кучето Бъфи.

„ На 2 октомври изборът е сред това дали да се върнем обратно към провалената политика на прехода, или да продължим дружно напред с номер към изменена България “, гласи лозунгът на Бориславова.

Този неин опит за предизборна пропаганда обаче й изигра неприятна смешка.

„ Толкова е обезверена, че се пробва да лови гласоподаватели с обикновени снимчици и дебелашки черен ПР. Да не приказваме, че това ли била фантазията на младите, образовани и свободолюбиви българи – Кики да ги разхожда по плажа като кучета???. Тази изцепка на Ленчето нека доближи до повече хора. Да видият всички на какво равнище е мисленето на тази девойка “, разясняват консуматори на Инстаграм.

В мненията под обявата на Ленчето, един от тях непосредствено пита: „ Тебе на каишка ли те връзва другаря Кирчо? “.







 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР