Бившият на загазилата със закона дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз

...
Бившият на загазилата със закона дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз
Коментари Харесай

Юлиян Ненчев за Мегз: Задраскал съм я с дебелия маркер

Бившият на загазилата със закона дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз избезсня, че медиите не престават да спрягат името му с нея. Юлиян Ненчев процъфтява в бизнеса си, до момента в който дизайнерката от Раковски има съществени проблеми с органите на реда. Както към този момент писахме, изнанадваща инспекция в Търговския указател сподели, че компанията на Мегз е към този момент благосъстоятелност на някогашния й ухажор.

През миналата седмица наш кореспондент писа за нов план на някогашния футболист, който е евентуално единственият мъж, който се е отървал от Мегз без да й трансферира компанията си. А надали опити не са липсвали, откакто ставаме очевидци на шашмите, които Каканашева върти с последния си ухажор Рончев.

На Юлиян обаче не му е прелестно медиите да го пишат до името на Миглена. С ядосан статус във "Фейсбук " той скочи против нашата медия и сътрудниците, които не престават да го свързват със скандалната дизайнерка и разкриват детайлности за връзката им, която е към този момент в предишното. Но човек от предишното си в никакъв случай не може да избяга, нали по този начин?!

"В последните 2 месеца публикувахте много публикации за мен, за които единствено един път ме потърсихте за коментар и аз ви го отхвърлих. Никога не съм коментирал персоналния си живот и то обществено, без значение дали индивидът до мен е обществена персона или не. Още повече, в никакъв случай не съм смесвал персоналните връзки и работата ми. Добре, разбрахте по един или различен метод за мои взаимоотношения с човек, за който неведнъж споделих, че съм го задраскал с дебелия маркер.

Не разбирам за какво обаче твърдо и настойчиво продължавате да ме свързвате с него, а в този момент даже и работата ми свързвате с него, че чак и негова фотография слагате като водеща. Никога не съм парадирал медийно, с това с което се занимавам или с триумфите, които съм реализирал. Просто това е моят метод и държа да остане подобен, до момента в който не реша да се промени. Още повече пък да става посредством хора, за които даже не желая да слушам ", написа той.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР