Бившият на плеймейтката Златка, ММА боецът Жоро Валентинов, се подигра

...
Бившият на плеймейтката Златка, ММА боецът Жоро Валентинов, се подигра
Коментари Харесай

Бившият на Златка се подигра с Татяна в Сървайвър“

Бившият на плеймейтката Златка, ММА боецът Жоро Валентинов, се подигра с възрастта на една от най-суетните дами в „ Сървайвър “. Риалити героят удари по достолепието на 44-годишната фолк певица Татяна, с която играе в коалиция, само че макар общите им ползи не пропуща да я захапе, видя Lupa.bg.

„ Тя е на по-напреднала възраст, по тази причина по-трудно си признава грешките. Има и изразено мощно его “, разгласи нетактично Жоро. Секунди по-късно опита да замаже гафа с обяснението, че Татяна основателно има високо самочувствие, тъй като е постигнала доста в кариерата си, наподобява добре и е чудесна майка. 

Фолк звездата обаче се жегна от думите на участника, който все по-яростно я атакува. След всяка нейна загуба в игрите, Жоро й подвиква и изяснява къде се е издънила.

В едно от последните тествания тя трябваше да тича през трудности, нарамила голяма дървена структура дружно с гемолога Светльо, само че силите й изневериха. Бесен от представянето й, ММА боецът й се развика пред племето „ Червени “. „ Всеки може да подлага на критика, само че в случай че го прави умерено и обикновено. Аз не одобрявам експанзията в мъжете, повишението на звук, крясъците, псувните “, опита да се отбрани певицата. Валентинов от своя страна разгласи, че тя не умее да губи и постоянно търси оправдания.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР