Бившият министър-председател Кирил Петков и шефката на кабинета му Лена

...
Бившият министър-председател Кирил Петков и шефката на кабинета му Лена
Коментари Харесай

Кирил Петков и Лена Бориславова напускат МС хванати за ръце

Бившият министър-председател Кирил Петков и шефката на кабинета му Лена Бориславова напуснаха церемонията по предаването на властта хванати за ръце. Това излиза наяве от фотография на Българска национална телевизия.

За околните и недотам професионални връзки посред им се приказва от дълго време, напомня Tribune. В общественото пространство даже излязоха видеокадри, в които се твърди, че двамата се усамотяват в апартамент чартърен. Двойка, съмнително наподобяваща на тях, влиза в частно жилище, а до момента в който дамата отключва вратата, мъжът я опипва.

И до през днешния ден Кирил Петков и Бориславова не са отрекли истинността на фрагментите. На въпрос дали имат по-дълбоки връзки, Бориславова свенливо се оправдава с професионалните си отговорности и годежа си с някогашния ръководител на Народното събрание Мирослав Иванов.

Преди към месец и половина Кирил Петков пък избра компанията на Бориславова пред тази на евролидерите в Солун. Вместо вечеря с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел, президента на Сърбия Александър Вучич, към този момент някогашният министър председател се усамоти в ресторант с Бориславова.

Кирил Петков е женен с три деца, а брачната половинка му Линда Петкова даже беше с него на отмора това лято.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР