Бившият министър на отбраната Бойко Ноев постави оценка 9 от

...
Бившият министър на отбраната Бойко Ноев постави оценка 9 от
Коментари Харесай

Бивш военен министър даде оценка 9 от 10 за реакцията на кабинета за взрива на Кримския мост

Бившият министър на защитата Бойко Ноев сложи оценка 9 от 10 на българското държавно управление за реакцията за гърмежа на Кримския мост.

Взривът на моста послужи на съветския президент Владимир Путин да активизира да въоръжените си сили. Резултатът ни дава да се върнем от началото на 2000-та година, когато Путин пристигна на власт, разяснява той в студиото на Би Ти Ви.

По думите му България в последните години показва едно поклонничество и васално отношение към Москва и поради това Путин си разрешил да ни нападна. Разделени сме дали да подкрепим глобите против Русия, дали да имаме връзки с " Газпром " или не, или дали да окажем военна помощ на Украйна. Позицията на България по тези три въпроса дава учредения на Русия да ускори офанзивите си против нас, посочи някогашният боен министър.
Ноев акцентира, че е извънредно време е България да постави завършек на това свое държание. И тъкмо гърмежът на Кримския мост би трябвало да бъде мотив политиците да застанат на ясни позиции и с решение за оказване на безрезервна военна помощ на Украйна, с цел да отбрани териториите си от агресора, безапелационен бе Бойко Ноев.

Той чака да чуе позицията на президента Румен Радев след намесването на името на България за гърмежа на Кримския мост.

Бойко Ноев добави още, че Народното събрание би трябвало да утвърди договорката за самолетите F-16. Народното събрание би трябвало да окаже на държавното управление да внесе законовите промени и други закони, които имат отношение към защитата и оказването на военна помощ, настоя той.

Ноев не чака консенсус с динозаврите от Българска социалистическа партия, които живеят в предишния век. На нас ни би трябвало и можем да имаме мощно парламентарно единение за защитата и сигурността.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР