Бившият министър на културата проф. Петър Стоянович спечели симпатиите на

...
Бившият министър на културата проф. Петър Стоянович спечели симпатиите на
Коментари Харесай

БОМБА! Новият водещ на „Стани богат“ предизвика истински бум, на Билалов му изстива мястото

Бившият министър на културата проф. Петър Стоянович завоюва благосклонностите на доста фенове влизайки в ролята на водещ на „ Стани богат “. Той зае за малко мястото на Михаил Билалов в благотворителните издания на играта.
Стоянович има много стабилен ефирен опит от непрекъснатата си графа в предаването на Георги Любенов по Българска национална телевизия.
Но феновете въпреки всичко останаха много сюрпризирани от гения на водещ, който прояви в „ Стани богат “.
Ето някои от отзивите за присъединяване му: „ Струва си да се гледа поради Стоянович! Той си е цяло шоу самичък по себе си “.
„ Петър Стоянович е неповторим, толкоз занимателен и увлекателно споделя, би било доста хубаво да го гледаме по-често като водещ на някое предаване или пък с Михаил Билалов да се разменят понякога местата!!! “
„ Удоволствие да гледаш и слушаш интелигентни хора! “
„ Обожавам Михаил Билалов като артист, само че като водещ на Стани богат, мисля, не се справяше. Петър Стоянович е доста много добър. Винаги може да отреагира на база лична осведоменост, а не да чака слушалките. Бих го гледала на драго сърце. “
„ Най-интересният състезател в предаването е водещият П. Стоянович. Бърза мисъл и образован комизъм. “
Докато някои пръскат суперлативи, други гледат съмнително на опцията предаването да остане без титулярния си водещ. За тях Мишо Билалов основава по-приятна атмосфера в ефир, до момента в който проф. Стоянович прави телевизионната игра по-скучна.
Други пък явно не харесват някогашния министър и не желаят да го виждат постоянно на екрана си.
„ Чувството е леко като на соц вечеринка. Съжалявам. За първи път не изпитвам наслаждение от гледането на обичаното предаване. Не желая да обидя никого, само че …. Не! “
Някои от разграничените в мненията си фенове непосредствено започнаха спор на страницата на предаването във Facebook, написа vihrogon.bg.
Така или другояче, появяването на проф. Петър Стоянович като водещ на „ Стани богат “ е еднократна и изключителна.
Дали обаче шоуто има потребност от промяна на водещия е тематика, която не стопира да вълнува почитателите му още от интервала, в който тази роля беше изпълняваше Ники Кънчев. Мнозина считат, че против играчите би трябвало да стои не артист, а човек с повече универсални познания и подготовка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР