Бившият ми мъж е спрял сина ни от училище и

...
Бившият ми мъж е спрял сина ни от училище и
Коментари Харесай

Марешка Бардем: Бившият ми мъж е сменил името на сина ни

„ Бившият ми мъж е спрял сина ни от учебно заведение и смени името му , разбирайки, че повеждам борба за неговото намиране и към този момент съм поставила пауза на моята война за детето ми “, показа пред България Днес моделката Марешка Бардем. Историята на българската чеченка е като сюжет на холивудски трилър.

Марешка е родена на 13 февруари 1996 във Варна в чеченско семейство . Само на 15 се омъжва, а на 18 ражда сина си Амир. Става трета подгласничка на Мис Плеймейт през 2017-та, а година по-късно печели купата Секссимвол на годината. През 2019 е определена за Знаменитост на годината, като през същата година взе участие в риалити формата Игри на волята.

Бардем е първата чеченка, която не я е боязън да си покаже лицето и да бъде заплашвана от сънародниците си. Има дете на 9 годинки, което към момента е в Чечня. Марешка споделя, че в никакъв случай не е серпантина да го мисли и има вяра, че ще се срещне с него и че ще го откри. Губи следата към него, защото никой в Чечня няма полза да поддържа връзка с нея след разголените й фотоси и по-фриволно държание в България.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР