Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира по интересен

...
Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира по интересен
Коментари Харесай

Моуриньо за Де Хеа: Юнайтед излишно го позлати

Бившият управител на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разяснява по забавен метод новините за новия контракт сред клуба и вратаря Давид де Хеа. Мнозина имат вяра, че съглашението е направило испанския национал най-скъпоплатеният в света, а съгласно Специалния това е било изцяло ненужно упражнение от страна на „ алените дяволи”.

Де Хеа парафира нов 4-годишен договор до юни 2023 година и по този начин постави завършек на спекулациите, че готви трансфер. Напоследък обаче изявите на стража не са на познатото равнище и 28-годишният Де Хеа търпи разнообразни рецензии.

„ Вярвам, че моментът, в който подписа своя преференциален договор, не беше този, в който Юнайтед трябваше да заплати чак толкоз доста, че да го задържи”, прям беше Моуриньо. „ Преди една или две години целият свят беше по петите му и а в този момент, в мига, в който той преподписа, смятам, че огромна част от опциите пред него бяха отлетели.”

Де Хеа: Мачестър Юнайтед върви нагоре

„ Вратата на Реал Мадрид е затворена, те взеха вратар като Куртоа. Барселона – също затворена врата с младия и приказен Тер Стеген. Пари Сен Жермен – затворена, тъй като там в този момент имат Кейлор Навас, който е един доста мощен вратар, а 34-годишна възраст за пазач не е никакъв проблем.”

„ Не виждам по какъв начин Манчестър Юнайтед е бил напрегнат, че Давид ще си замине. Кой в този момент ще заплаща тези суми? Затова имам вяра, че той получи свръхестествен договор в момент, когато беше същински късметлия да го реализира.”

„ Дали той е добър? Да, той е доста добър по същия метод,по който твърдях, ч Виктор Линдельоф е мощен в избрани аспекти и не толкоз мощен в други. Същото важи и за Давид. Той е доста по-силен на голлинията, в сравнение с когато потегля напред. Считам, че неговите умения под рамката, неговите сръчност и техническо равнище са недостижими”, добави Моуриньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР