Бившият мениджър на Брайтън и настоящ такъв на Греъм Потър

...
Бившият мениджър на Брайтън и настоящ такъв на Греъм Потър
Коментари Харесай

Брайтън съсипа Челси, Нюкасъл – Вила

Бившият управител на Брайтън и сегашен подобен на Греъм Потър имаше призрачен следобяд при завръщането си на „ Амекс Стейдиъм “. Южняците биха Челси с 4:1 и нанесоха първа загуба на лондончани с Потър отпред. Победата е и първа за новия управител на Брайтън Роберто де Зерби.

Тросар изведе домакините напред още в петата минута. Преди това Тиаго Силва на два пъти беше изчистил топката от голлинията. В 14-ата минута Лофтъс-Чийк си вкара автогол за 2:0. Хаосът при гостите продължи и Чалоба също си вкара автогол за 3:0. Това се случи в 42-ата минута.

Челси върна един гол бързо след паузата посредством Кай Хаверц, само че не стигна до нищо повече. За сметка на това Брайтън довърши бедност следобяд за лондончани с още едно попадение в добавеното време, дело на Паскал Грос. Поражението остави Челси на пета позиция с 21 точки, до момента в който домакините са седми с 18 точки.
Нюкасъл унищожи Вила
– 4:0 над Астън Вила. Калъм Уилсън вкара два гола пред погледа на селекционера на Англия Гарет Саутгейт. Уилсън откри в шестата минута на добавеното време на първата част от дузпа. Малко след началото на второто полувреме Уилсън повиши на 2:0. Жоелинтон (59′) и Алмирон (67′) довършиха Вила. Свраките са четвърти с 24 точки, Вила е на 15-о място с 12 точки.
Тотнъм обърна Борнемут от 0:2
Третият Тотнъм завоюва с 3:2 визитата си на Борнемут, въпреки че изоставаше с 0:2 до 57-ата минута. Кийфър Муур вкара два гола за домакините – в 22-ата и в 49-ата минути. Сесеньон понижи на 1:2 в 57-ата минута, а в 73-ата Дейвис изравни след корнер. Това беше първо попадение за Дейвис през сезона. Във втората минута на добавеното време Бентанкур приключи обрата – 2:3 с още един гол след статично състояние.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР