Бившият мениджър на Арсенал и настоящ ръководител на техническата учебна

...
Бившият мениджър на Арсенал и настоящ ръководител на техническата учебна
Коментари Харесай

Арсен Венгер за Меси, Модрич и Роналдо: Сега или никога

Бившият управител на Арсенал и сегашен началник на техническата образователна група на ФИФА - Арсен Венгер, дефинира идния Мондиал в Катар като последната опция за супер звездите на актуалния футбол като Меси, Модрич и Роналдо да реализират действителни резултати от интернационалната си популярност. “Професорът ” твърди, че настройката и на тримата е “сега или в никакъв случай ”.

Макар да са в преклонна възраст съгласно “краля на покупко-продажбите ” цялостната подготовка, а не годините са решаващи за евентуалния триумф на Мондиала:

“Хубавото в този спорт е, че той е механически. Играчите способни да осъществят своята визия са тези, които вършат разликата в края на мача ”, споделя Венгер, представен от “Дейли мейл ”.

Бившият ментор на Арсенал даже съпостави подготовката на Световни футболни финали с цяла просвета, която футболистите би трябвало а знаят по какъв начин да употребяват:

“Когато тази просвета се осъществя зле, играчите рискуват да се сковат и да не играят свободно. Ето за какво футболистите би трябвало да бъдат насърчавани а взимат смели решения ”, безапелационен беше 73-годишният експерт.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР