Бившият лидер на ДСБ Радан Кънев заяви, че ЕНП трябва

...
Бившият лидер на ДСБ Радан Кънев заяви, че ЕНП трябва
Коментари Харесай

Радан Кънев поиска ЕНП да изключи Борисов, Орбан и Груевски

Бившият водач на ДСБ Радан Кънев съобщи, че ЕНП би трябвало да се раздели с хора, които са мощно корумпирани, крадат европейски фондове и постановат цензура на медии, като по думите му става въпрос за Виктор Орбан, Никола Груевски и Бойко Борисов.
 Демократична България: Борисов сбъдва огромния шлем на Първанов  Демократична България с апел: Г-н министър председател, не се опасявайте, подкрепете Лаура Кьовеши
Той разяснява, че присъединяване на демократичното дясно и център в идващия Европейски парламент е извънредно значимо, като добави, че демократите имат късмет за евродепутат.

" Без същинско вътрешно единение в център-дясно и разграничение от ГЕРБ и Борисов няма по какъв начин да изиграем ролята на реформатор ", сподели Радан Кънев пред Българска национална телевизия във връзка с обединението " Демократична България ".

В основата на обединението съгласно него стоят персони, които са потвърдили, че могат да напущат властта, което демонстрира достолепие.

" Десницата има толкоз доста амнистия да желае, че и 100 години няма да ни стигнат ", сподели Кънев.

Съдбата на Реформаторския блок влиза в главата " Излагация ", разяснява още Кънев и добави, че сравнението със протичащото се при " Обединените патриоти " е основателно.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР