Бившият лидер на БСП и ПЕС, и настоящ евродепутат Сергей

...
Бившият лидер на БСП и ПЕС, и настоящ евродепутат Сергей
Коментари Харесай

Станишев с ексклузивно признание: Ние не можем да не кажем кой е агресорът – Русия нападна суверенна Украйна

Бившият водач на Българска социалистическа партия и ПЕС, и сегашен евродепутат Сергей Станишев беше провокиран в ефира на Българска национална телевизия да признае, че Русия е агресорът, нападнал Украйна. До признанието му се стигна откакто анализаторът Веселин Стойнев го попита, за какво макар огромните и разнообразни леви хрумвания, които се промотират в България, представителите на лявото постоянно гласоподават за Русия и срещу жертвата Украйна. Стойнев се аргументира, че най-малко това демонстрират гласуванията на представителите на Българска социалистическа партия в Европарламента.

Във всички мои изявления за войната, аз съм казвал, че РФ атакува суверенна страна. Ние не можем да не кажем кой е агресорът, не един път съм го твърдял. Погледнете и гласуванията в Европарламента. Но аз съм последовател на политическото решение на този спор. Вече са починали стотици хиляди военни и от двете страни. Силната страна на Европа е била предварителните защити на спорове, аргументира се Станишев.

Той уточни, че с номинацията на Мария Габлиел Борисов прави поклон и към европейските ни сътрудници. А със поръчката за отстраняването на основния прокурор, трасира пътя на ГЕРБ към Политическа партия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР