Бившият краен бранител на Байерн (Мюнхен) Уили Саньол направи интересно

...
Бившият краен бранител на Байерн (Мюнхен) Уили Саньол направи интересно
Коментари Харесай

Уили Саньол две години не си е говорил със Зинедин Зидан

Бившият краен защитник на Байерн (Мюнхен) Уили Саньол направи забавно самопризнание за връзките със съотборника си Зинедин Зидан във френския народен тим от близкото минало.
 Зидан ще има тежката задача да освободи 12 футболисти на Реал (Мадрид)
Зидан ще има тежката задача да освободи 12 футболисти на Реал (Мадрид)

В момента тимът разполага с 37 футболисти

Саньол разкри, че не са си говорили цели две години поради постъпката на финала на Световното състезание през 2006 година на сегащния треньор на Реал (Мадрид). Тогава Зидан удари с глава Марко Матераци и му беше показан пряк червен картон. Впоследствие, Италия победи Франция след осъществяване на дузпи и стъпи на международния връх за четвърти път.

" Влязохме в съблекалнята и той стартира да се извинява на всички. Но като че ли не го чувах. Не желаех да приема неговите извинения, камо ли да приказвам с него.

Отидох под душовете, изпуших 250 цигари за 10 минути. Това беше моят метод да избягам от диалога. Не си говорихме съвсем две години. През 2008 година, след Европейското състезание, аз трябваше да се оженя и жена ми сподели да го поканя на сватбата. Зидан не съумя да пристигна, само че на сутринта се видяхме и закусихме. Проведохме потребен диалог и животът си продължи " показа Уили Саньол.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР