Бившият кмет на Варна и настоящ общински съветник, Иван Портних

...
Бившият кмет на Варна и настоящ общински съветник, Иван Портних
Коментари Харесай

Иван Портних: Декларацията на Луков е мимикрия, че ДБ не е в сглобка с „Възраждане” 


Бившият кмет на Варна и сегашен общински консултант, Иван Портних разяснява декларация в поддръжка на Украйна, прочетена от сътрудника му Михаил Луков:

„ Вярва ли някой?
Политически парадокс или морално раздвояване на личността?! Риторичният въпрос беше провокиран от общинския консултант от ДСБ Михаил Луков, който на последната сесия патетично изчете декларация в поддръжка на Украйна.
Наивно ли счита господин Луков, че декларацията му ще бъде подкрепена от ръководещото болшинство в локалния парламент където ППДБ крепят Коцев дружно с проруската партия „ Възраждане “ и с Българска социалистическа партия на Гуцанов?!
Или декларацията е единствено мимикрия, че Демократична България не е в сглобка с „ Възраждане ” във Варна, за която не останаха наивници да се заловен.
В разследване на целувката на ППДБ с Възраждане във Варна се образува болшинство и Възраждане получиха ръководители на цели 5 комисии в общинския съвет – най-вече от всички! В София целувка с Възраждане е очевидно обществено неприемлива и още нямат определен ръководител на съвета. Във Варна очевидно няма проблем
Михаил Луков от ДСБ предизборно се показа за „ борещ се за правдивост, бистрота и ред “. На първата сесия на Общински съвет разгорещено и с трептящ глас се показа за човек, не можещ да търпи неправдите.
Приспа ли съвестта си във властта господин Луков, когато:
1.️Колите в Морската градина не престават да влизат до зоокъта и до „ Хоризонт “, макар решението на Върховен касационен съд от 18 декември м.г.
2.Не са отстранени противозаконните постройки на „ Хоризонт “ в Морската градина върху държавен терен, за който не се заплаща наем
3.️Новата общинска администрация даде ПРОТИВОЗАКОННО позволение за нов голям градеж за “работническо общежитие от апартаментен вид ” – чували ли сте за такова знамение??? На 15 етажа е, 20 000 кв.м., огромно като хотел Черно море.
4.При сигнал до прокуратурата за план на компания „ Нектон “ за “общежития ” изпълняващата длъжността гл.архитект Лидия Цекова е издала тази година още 3 разрешителни за градеж на същата компания, на същото място, на същите “основания ”.
Строи се голям обект на Ангел Дерменджиев в Морската градина зад опъната ограда, която скрива гледката към морето и скандализира варненската общност. Вече два месеца Коцев не дава отговор на въпросите за този градеж и не дава никакви документи
5.Темите за колите и строителство в Морската градина, за презастрояването в града, за нов Общ устройствен план към този момент не са нито в риториката, нито в грижите на Стела Николова от Демократична България, която си направи добра политическа кариера от тях. И толкоз.
А за Вас, господин Луков, има ли такива тематики, проблеми, неправди?!
Това са дребна част от резултатите от целувката на Коцев и ППДБ с Възраждане, бизнес обединенията и презастроителите, които във Варна са в действителност в “пакет ”.
Или Ви заблуждават, че всичко е законно и морално? “

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР